BP Spain Holdings – Tärkeät teknologiaohjelmamme

Upstreamin Teknologia Lippulaivat

Edisti seismisiä kuvantamisteknologioita auttavat löydämme öljy ja kaasun, ja olemme teknologialla maksimoida resursseja olemassa olevista aloista. Parannettu öljy Toipuminen teknologiat lisäävät toipumismääriä. Todellinen-aika datateknologiat mahdollistavat turvallisuuden, luotettavuuden ja tehokkuuden toimintojemme poikki, ja uudet teknologiat tekevät epäsovinnaisen öljyn toipumista ja kaasu toteuttamiskelpoinen ja vakaa. Käytämme edisti teknologioita tutkiaksemme, kehittää ja tuottaa hiilivetyjä deepwaterissa. Sijoittamalla kaikissa näissä teknologioissa uskomme, että voimme toimittaa useimmat sysäykset resurssipidikkeille joka toimimme, osakkaillemme, ja tapaamisessa maailman energiatarpeet.

Upstream_Technology_Flagships

Downstream Teknologia ohjelmat

Downstreamin teknologia ohjelmamme kohdistutaan parannuksia toimintoihimme ja tuotteet, joiden tuottavat asiakkaillemme. Kehitämme ja käytämme teknologiaa valvoa toimivaa rehellisyyttä jalostamojemme poikki. Ja olemme teknologialla kehittää prosessien tehokkuus jalostamot ja petrochemical kasveissamme. Optimoimme myös epäsovinnaisen feedstocksin muuntoa, mukaan lukien uusiutuva, nestemäisiin kuljetuspolttoaineisiin ja kemikaaleihin, ja korkea suoritus, energian luominen tehokas, siivoojapolttoaineet ja liukastusaineet asiakkaille.

Downstream_technology_plant

 

http://www.bp.com/extendedsectiongenericarticle.do?categoryId=9044246&contentId=7079558

Advertisements
This entry was posted in business, business news and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to BP Spain Holdings – Tärkeät teknologiaohjelmamme

  1. bpholdings7 says:

    Demand and supply is what a market economy is controlled of. Everything is determined by demand and supply, from price of goods down to services.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s