BP Holdings Management Capital | avanseringseforståelse

 

http://www.myvideo.de/watch/8860308/BP_Holdings_Management_Capital

Noensinne da mennesker lærte å bruke tre og steiner å skape redskaper, har vi manipulert stoffene omkring oss å bygge bedre produkter, slik som sterkere infrastruktur, mer innretninger og varmere klærne. Og, mens vårt forståelse av fysikken, kjemi, biologi og matematikk har forbedret, så også har vår evne å skyve de fysiske eiendomene av de stoffene.

Ta, for eksempel, stål. Det er hva er visst som et strukturelt stoff, å bety det er brukt å bygge ting og i dag vi det i konstruksjonen av jernbanene, skyskrapere, broer, biler, rørledninger, redskaper, vaske maskiner og møbler. Det er selv var brukt i skulptur.

I løpet året har vi lært at stål er en legering som kan vise et meget stort utvalg av eiendomene i henhold til både delene tilføyd til det og dets «mikrostruktur», som kan bli styrt av å deformere og oppvarming det. Mektige elektronisk mikroskoper har åpenbart at stål består av små krystaller som kan ha mange forme, og inneholder mangler det faktisk lager dem meget sterk. Jo mer vi vet om stål, desto mer vi kan manipulere detse eiendomer og det mer bruker vi kan for det. All dette er viktig til en industri som seg stoler på mange typer stoff – stål inkluderte – i rekkefølge å drive sikkert, pålitelig og. Dette er hvorfor BP har etablert en $100 millionforsknings senters, kjent som BP Internasjonale Senteren for Avanserte Stoff, eller BP-ICAM. Senteren vil lede forskning siktet på å avansere grunnlaget forstå og bruk av stoffene over forskjellige energi og industrianvendelser.

Senteren vil ha ‹et nav og taledde› struktur, med «navet» som ha blitt plassert innenfor Universitetet av Manchesters Fakultet av Ingeniørarbeid og Fysisk Vitenskaper. «Spokes» og de andre grunnleggermedlemene er basert på Universitetet av Cambridge, Keiserlig Høgskole London og Universitetet av Illinois på Urbana-Champaign.

Advertisements
This entry was posted in business and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s